Υλικά
- Μπριζόλες χοιρινές 6 τεμ λαιμού
- Μανιτάρια 1 κουτί ολόκληρα
- Πιπεριές Φλωρίνης 2 κομμένες ροδέλες
- Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι του καφέ
- Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
- Λεμόνια 2 τον χυμό τους
- Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας
- Ρίγανη
- Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζω το λάδι να ζεσταθεί , αλατοπιπερώνω τις μπριζόλες πρόσθετω και ρίγανη και τις σοτάρω μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Στην συνέχεια τις βγάζω από την κατσαρόλα και τις τοποθετώ σε ένα ταψί , ενώ στην κατσαρόλα προσθέτω το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και την πιπεριά να μαραθούν. Μετά τα βάζω πάνω στις μπριζόλες μας . Σε ένα ποτήρι ανακατεύω καλά το λεμόνι με την μουστάρδα και περιχύνω τις μπριζόλες, προσθέτω νεράκι και τις ψήνω μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας. Συνοδεύω με τηγανιτές πατάτες.