Χοιρινό με πράσα και πιπέρι καγιέν

Υλικά

  • Χοιρινό κρέας 1 κιλό (σπάλα)
  • Πράσα 1 κιλό
  • Ντοματοπολτό 1 κουτάλια σούπας
  • Ντομάτες 4 μεγάλες τριμμένες
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού
  • Πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι γλυκού
  • Πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε καλά το κρέας και το τεμαχίζουμε σε μικρές μερίδες. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μας. Ρίχνουμε τον ντοματοπολτό και την τριμμένη ντομάτα,τα πιπέρια , το αλάτι και 2 ποτήρια μεγάλα νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 45 λεπτά στην κατσαρόλα ή 20 λεπτά σε χύτρα ταχύτητος. Πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (όχι τα φύλλα) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα . Αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί άλλα 25 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο