Φλογέρες με σουτζούκι

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό
  • Τυρί του τοστ 1 πακέτο
  • Σουτζούκι 200 γρ κομμένο σε φέτες
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας στο κέντρο ώστε να έχουμε από 2 στενόμακρες λωρίδες. Σε κάθε λωρίδα τοποθετούμε το τυρί του τοστ και από πάνω 2 φέτες σουτζούκι. Διπλώνουμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολό. Βρέχουμε λίγο την άκρη για να κολλήσει το φύλλο και να μην μας ανοίξει στο τηγάνισμα. Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τις υπόλοιπες φλογέρες. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις φλογέρες μας από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσουν.Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και τις σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο