Φαρφάλες με blue cheese

Υλικά

  • Φαρφάλες 1 πακέτο
  • Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
  • Αλάτι- πιπέρι
  • Blue cheese 200 γρ θρυμματισμένο
  • Κρέμα γάλακτος 300 γρ
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και αφού βράσουν τα σουρώνουμε. Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει ελαφρώς και τα ρίχνουμε μέσα να ανακατευτούν με το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σε χαμηλή φωτιά περιμένουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το blue cheese θρυμματισμένο. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει το τυρί.Προσθέτουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Μόλις ξεκινήσει να κοχλάζει το κατεβάζουμε από την φωτιά και αδειάζουμε τα ζυμαρικά μας μέσα.Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο