Τυρόπιτα στιγμής

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 6 φύλλα
  • Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
  • Τυρί φέτα 50 γρ τριμμένο
  • Κασσέρι 50 γρ τριμμένο
  • Ketchup 2 κουταλιές σούπας ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
  • Αλάτι - πιπέρι λίγο

Οδηγίες

Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει στο τηγάνι και στρώνουμε 3 φύλλα , βουτυρώνοντας καλά κάθε φορά τα φύλλα μας. Έχουμε τρίψει την φέτα και το κασσέρι , τα αναμειγνύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα φύλλα που στρώσαμε. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ketchup ή την ψιλοκομμένη ντοματούλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 3 φύλλα από πάνω βουτυρώνοντας καλά κάθε φύλλο.Τέλος διπλώνουμε τα φύλλα που εξέχουν από το τηγάνι προς τα μέσα, βουτυρώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε γυρίζοντας και από τις δύο μεριές ίσα να ροδίσει. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

 

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο