Τηγανητό παγωτό

Υλικά

  • Παντεσπάνι 1 μεγάλη βάση βλ συνταγή Τούρτα τιραμισού
  • Αυγά 2
  • Παγωτό παρφέ βανίλια 6 μπαλάκια
  • Αμυγδαλόψιχα 100 γρ τριμμένη
  • Φρυγανιά 7 κουταλιές της σούπας τριμμένη
  • Γάλα 5 κουταλιές
  • Ρούμι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Φτιάχνουμε το παντεσπάνι βλ Τούρτα τιραμισού (για το παντεσπάνι). Αφού λοιπόν ετοιμαστεί το παντεσπάνι, κόβουμε με φορμάκι 6 εκ, 12 δισκάκια, τα βρέχουμε με το ρούμι, βάζουμε στα 6 δισκάκια τις μπάλες παγωτού και τα σκεπάζουμε με άλλα 6 δισκάκια που κόψαμε. Τα πιέζουμε να εφαρμόσουν καλά σαν σάντουιτς. Τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνουν πολύ καλά (περίπου 3 ώρες). Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, βουτάμε μέσα τα παγωμένα κομμάτια που φτιάξαμε, μετά τα βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά που την ανακατέψαμε με την αμυγδαλόψιχα και τέλος τηγανίζουμε πολύ γρήγορα σε καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο