Σφολιατίνια με τυρί

Υλικά

  • Σφολιάτα 400 γρ
  • Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη
  • Αυγό 1 χτυπημένο
  • Σουσάμι άσπρο για πασπάλισμα

Οδηγίες

Ανοίγουμε την σφολιάτα μας, την αλείφουμε με το αυγό, πασπαλίζουμε με το τυρί και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα στρίβουμε με το χέρι ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στην οποία απλώσαμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 10 – 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο