Σφολιατίνια γλυκάνισου

Υλικά

  • Σφολιάτα 400 γρ
  • Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο
  • Γλυκάνισος

Οδηγίες

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, χτυπάμε τον κρόκο αραιωμένο με λίγο νεράκι κι αλείφουμε την σφολιάτα. Πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και κόβουμε την σφολιάτα πρώτα λωρίδες και μετά σε λοξά κομμάτια. Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο