Υλικά
- Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- Μαρμελάδα ροδάκινο 1 βάζο
- Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Οδηγίες
Κόβουμε την σφολιάτα μας σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 10 εκ. (βλ φωτογραφικό υλικό στην συνταγή Σφολιάτες γεμιστές σε σχέδια).Τα χαράζουμε στο κέντρο, τα διπλώνουμε , αλείφουμε με τον κρόκο που τον αραιώσαμε με λίγο γάλα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Γεμίζουμε το κενό με 1 κουτάλια γλυκού μαρμελάδα ροδάκινο και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν , πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε.