Σπιτική πραλίνα

Υλικά

  • Σοκολάτα μαύρη 300 γρ (70% περιεκτικότητας κακάο)
  • Φουντούκια 70 γρ
  • Ζαχαρούχο γάλα 500 γρ
  • Μαργαρίνη 350 γρ
  • Άχνη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες

Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία του μπεν μαρί, αφού λιώσει προσθέτουμε την μαργαρίνη, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια να γίνουν σκόνη, τα προσθέτουμε στο σοκολατένιο μείγμα μαζί με την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο