Σουπιές με κρασί και κανέλα

Υλικά

  • Σουπιές 1 κιλό
  • Κρασί κόκκινο 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ντοματάκι 1/2 κουτί ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Κρεμμύδια ξερά 2
  • Ξύδι 5 κουταλιές της σούπας
  • Δάφνη 1 φύλλο
  • Κανέλα 1 ξυλάκι
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές, τις κόβουμε ροδέλες, ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε σε μια φαρδιά κατσαρόλα που έχουμε ήδη βάλει το λάδι, τα σοτάρουμε και μετά ρίχνουμε και τις σουπιές. Σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι, ρίχνουμε το φύλλο δάφνης, το ξυλάκι κανέλας, το μισό κουτί από το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το αλάτι και το πιπέρι και λίγο νερό και τις αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι μαλακώσουν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο