Σορμπέ καρπούζι

Υλικά

  • Καρπούζι 400 γρ σε κομμάτια
  • Πορτοκάλ 1/2 ποτήρι νερού τον χυμό του
  • Άχνη ζάχαρη 5 κουταλιές σούπας

Οδηγίες

Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους, το κόβουμε σε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Το αδειάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε  60 λεπτά το χτυπάμε με το μίξερ  για να αφρατέψει. Το κάνουμε αυτό 4 φορές. Σερβίρουμε σε μπολ  και το απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο