Σοκολατάκια με ξερά φρούτα

Υλικά

  • Κουβερτούρα 250 γρ
  • Ελαιόλαδο λίγο
  • Σταφίδες ξανθές 1 μπολάκι
  • Βερίκοκα ξερά 1 μπολακι ψιλοκομμένα
  • Δαμάσκηνα 1 μπολάκι ψιλοκομμένα χωρίς κουκούτσι
  • Κονιάκ 1 μπολάκι

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα μας και τα μουσκεύουμε στο κονιάκ για 30 λεπτά για να πάρουν γεύση. Μετά τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε μια κατσαρόλα που βράζει το νερό βάζουμε μέσα ένα μπολ και λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο λάδι για να αποκτήσει γυαλάδα. Στην συνέχεια αδειάζουμε τα φρούτα μας μέσα στην σοκολάτα, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα μας πάνω σε λαδόκολλα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε σε κομμάτια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο