Υλικά
- Κουβερτούρα 500 γρ
- Αμύγδαλα 700 γρ
- Ηλιέλαιο 2 κουτάλια σούπας
Οδηγίες
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο γκριλ ώστε να ροδίσουν αρκετά για να είναι τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα και το λάδι για να γυαλίζει η σοκολάτα. Βουτάμε τα αμύγδαλα στην σοκολάτα με ένα κουταλάκι για να πάρουμε και ποσότητα από το μείγμα και τα ακουμπάμε σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν μεταξύ τους (αμύγδαλο + σοκολάτα) και αν θέλουμε τα τυλίγουμε με χρωματιστά αλουμινόχαρτα.