Σαλάτα με αμπελοφάσουλα (βελόνες)

Υλικά

  • Αμπελοφάσουλα 1 κιλό
  • Σκόρδα 2 σκελίδες
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι του καφέ
  • Ξύδι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα αμπελοφάσουλα κόβοντας μόνο τις άκρες τους, τα πλένουμε και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι,το ξύδι,το σκόρδο και το αλάτι. Σουρώνουμε στο σουρωτήρι τα βρασμένα φασολάκια. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με την σος που ετοιμάσαμε. Ταιριάζει πολύ να συνοδεύονται με  σκορδαλιά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο