Πράσο με κεφτεδάκια

Υλικά

  • Κιμά χοιρινό 1 κιλό
  • Πράσα 1 κιλό
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού
  • Αυγά 2
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλιά
  • Ξύδι 1 κουταλιά σούπας
  • Πιπέρι κόκκινο 1/2 κουταλάκι
  • Κύμινο 1/2 κουταλάκι
  • Ρίγανη 1 κουταλάκι γλυκού
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό 1/2 φλυτζάνι τσαγιού

Οδηγίες

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά ,το αλάτι ,το πιπέρι, το κύμινο ,την ρίγανη και τα αυγά .Ζυμώνουμε και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτέδακια. Πλένουμε τα πράσα ,τα κόβουμε σε ροδέλες και τα σωτάρουμε σε μια κατσαρολίτσα με το ελαιόλαδο και το κόκκινο πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Βάζουμε μέσα τα κεφτεδάκια που έχουμε ετοιμάσει και τα ψήνουμε όλα μαζί για 30 λεπτά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό ανακατεύουμε και προσθέτουμε τέλος και το ξύδι. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και αφού πάρουν μια βράση τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο