Πράσινη σαλάτα με καλαμπόκι και κρουτόν

Υλικά

  • Άισμπέργκ 1 τεμ
  • Μαρούλι σγουρό 1 τεμ
  • Ρόκα 8-10 φυλλαράκια
  • Καλαμπόκι 1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο
  • Κρουτόν 1 φλιτζάνι τσαγιού
  • Παρμεζάνα 50 γρ τριμμένη
  • Βαλσάμικο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε όλες τις σαλάτες πολύ καλά και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας.Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και αλατίζουμε. Προσθέτουμε το καλαμπόκι το οποίο έχουμε σουρώσει καλά, τα κρουτόν (είτε με γεύση σκόρδο είτε φυσική γεύση),λίγο ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και στο τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο