Πατάτες τηγανητές με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά

  • Πατάτες 1 κιλό καθαρισμένες και κομμένες σε μπαστουνάκια
  • Ζαμπόν 350 γρ κομμένο σε κομματάκια
  • Γιαούρτι στραγγιστό 600 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ηλιέλαιο
  • Σκόρδο 1-2 σκελίδες (αν θέλουμε)

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πατάτες , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μπαστουνάκια . Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι , το ψιλοκομμένο ζαμπόν , το σκόρδο καλά ψιλοκομμένο , το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε (αν δεν θέλουμε στην σάλτσα  σκόρδο δεν το βάζουμε). Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις πατάτες. Μόλις είναι έτοιμες (ανάλογα πώς τις θέλει ο καθένας) τις βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε από πάνω με την σάλτσα γιαουρτιού.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο