Παστουρμαδόπιτα με σφολιάτα

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 φύλλο
  • Παστουρμάς 10 φέτες
  • Κασσέρι 300 γρ τριμμένο
  • Ketchup καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα μας ,την ανοίγουμε και αλείφουμε με την κέτσαπ παντού. Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά σε κομματάκια μεγαλούτσικα και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο κασσέρι. Τυλίγουμε σε ρολό , αλείφουμε τις άκρες με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Τοποθετούμε το ρολό σε ένα ταψί αλλά με την ένωση του φύλλου από την κάτω μεριά , κλείνουμε και τις άκρες του και ψήνουμε στον αέρα για 30  λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

 

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο