Παστέλι

Υλικά

  • Μέλι 2 φλυτζάνια τσαγιού
  • Σουσάμι άσπρο 2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού
  • Σπορέλαιο ελάχιστο

Οδηγίες

Βάζουμε  το σουσάμι σε ταψάκι σε μέτριο φούρνο για 5-10 λεπτά να καβουρδιστεί. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μέλι και το βράζουμε για 3-4 λεπτά. Όταν δέσει το μέλι, ρίχνουμε το σουσάμι, το ανακατεύουμε, το αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις και το αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα,την οποία έχουμε περάσει με λίγο λαδάκι. Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το κόβουμε σε κομματάκια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο