Παγωτό nutella

Υλικά

  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Σοκολατούχο γάλα 300 γρ
  • Nutella 6 κουταλιές σούπας γεμάτες
  • Κακάο 1 κουτάλι σούπας
  • Μπισκοτάκια για διακόσμηση

Οδηγίες

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας,ανακατεύουμε καλά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 60 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το επαναλαμβάνουμε 4 φορές. Αφήνουμε το παγωτό μας όλη νύχτα στην κατάψυξη και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε σε ποτήρι παγωτού με σοκολατένια μπισκοτάκια.

 

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο