Πέστροφες με αμύγδαλα φιλέ

Υλικά

  • Πέστροφες 8
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
  • Φυτικό βούτυρο 200 γρ
  • Αμύγδαλα φιλέ 100 γρ
  • Λεμόνι 1 τον χυμό του
  • Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας
  • Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πέστροφες, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να σουρώσουν. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις αλευρώνουμε. Βάζουμε το μισό βούτυρο στο τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε τις πέστροφες και τις τηγανίζουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο καθώς και τα αμύγδαλα φιλέ για να καβουρδιστούν ελαφριά. Πριν βγάλουμε τις πέστροφες από το τηγάνι προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Σερβίρεται αμέσως.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο