Ομελέτα με σπανάκι

Υλικά

  • Αυγά 6
  • Φέτα 250 γρ θρυμματισμένη
  • Σπανάκι 1/2 κιλό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 2
  • Γάλα 1/2 κούπα
  • Άνιθο 1/2 φλυτζάνι καφέ ψιλοκομμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε καλά, το τρίβουμε με αλάτι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και τον άνιθο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Μέσα σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Ρίχνουμε μέσα το σπανάκι και την φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε. Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, το αλείφουμε με λάδι και αδειάζουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο