Ντιπ βουτύρου και σκόρδου

Υλικά

  • Βούτυρο 200 γρ φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
  • Σκόρδο 4 - 6 σκελίδες
  • Κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Worcestershire sauce 4- 6 σταγόνες

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τις βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και το βάζουμε στο multi ενώ προσθέτουμε και το σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, την sauce, αλάτι-πιπέρι και το δουλεύουμε να γίνει κρέμα (αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο άνιθο). Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Μετά πλάθουμε σε μπαλάκια την κρέμα, τα συντηρούμε στο ψυγείο και είναι το τέλειο ορεκτικό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο