Μπισκότα σοκολάτας

Υλικά

  • Βούτυρο 250 γρ
  • Ζάχαρη 1 ποτήρι
  • Αυγά 2 τεμ
  • Γάλα 4 κουταλιές σούπας
  • Κακάο 2 κουταλιές σούπας γεμάτες
  • Πορτοκάλι 1 τεμ το ξύσμα του
  • Λεμόνι 1 τεμ το ξύσμα του
  • Φαρίνα 4 ποτήρια
  • Φουντούκια 100 γρ τριμμένα
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Σοκολάτα λευκή 150 γρ λιωμένη για στόλισμα

Οδηγίες

Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ, το τριμμένο φουντούκι και την λευκή σοκολάτα  και τα χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά.Προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια,το αλεύρι σταδιακά, μαζί με το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει  στα χέρια μας. Ανοίγουμε με την βοήθεια του πλάστη την ζύμη, κόβουμε με  στρογγυλή κουπ πατ στρογγυλά κομμάτια ( ή με ένα ποτήρι) και με ένα μικρότερο ποτήρι κόβουμε το κέντρο ώστε να αποκτήσουν τρύπα στην μέση (βλ εικόνα). Τα στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).Τα αφήνουμε να κρυώσουν.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα, την βάζουμε σε κορνέ , στολίζουμε με ρίγες τα μπισκότα μας κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο