Μπαρμπούνια τηγανητά με ούζο

Υλικά

  • Μπαρμπούνια 1 κιλό
  • Ούζο 1/2 ποτήρι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα
  • Αλάτι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια , τα πλένουμε καλά, τα αφήνουμε να στραγγίξουν και τα ραντίζουμε με ούζο. Στην συνέχεια τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε καλά (τινάζοντας όμως να φύγει το περιττό αλεύρι πριν τα τηγανίσουμε), βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες λεμονιού.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο