Μπαρμπούνια με αρωματικά χόρτα

Υλικά

  • Μπαρμπούνια 6 τεμ.
  • Λευκό κρασί 1 1/2 ποτήρι του κρασιού
  • Χυμός λεμονιού χυμός από 1 1/2 λεμόνι
  • Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
  • Άνιθος 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
  • Δενδρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού (φυλλαράκια)
  • Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας
  • Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Φυτίνη 3 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια τους και τα εσωτερικά τους, τα πλένουμε και τα αλατοπιπερώνουμε.  Τα ανοίγουμε από την κοιλιά  και τα γεμίζουμε με τον μαϊντανό, τον άνιθο και το δενδρολίβανο. Βάζουμε την φυτίνη και τα ψάρια σε ένα ταψάκι, περιχύνουμε με το λευκό κρασί και τον χυμό λεμονιού. Τα βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνουμε για περίπου 45-50 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο