Μπακαλιαροκεφτέδες

Υλικά

  • Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος
  • Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας.
  • Φαρίνα 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μέτρια ψιλοκομμένα
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο 1 τεμ ψιλοκομμένο
  • Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
  • Πορτοκάλι 1 τεμ τον χυμό του
  • Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χλιαρό
  • Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Φινόκιο 1/2 κουτάλι της σούπας ψιλοκομμένο
  • Πιπέρι μαύρο
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, προσθέτουμε τον χυμό από το πορτοκάλι,το νερό και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ,το σκόρδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι , τον άνηθο, τον μαϊντανό, το φινόκιο, όλα ψιλοκομμένα και τα ανακατεύουμε. Ξεκοκαλίζουμε τον ξαλμυρισμένο  μπακαλιάρο και τον προσθέτουμε στο μπολ  με τον χυλό. Προσθέτουμε και το μαύρο πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά.  Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο περίπου για 10 λεπτά να σφίξει το μείγμα ,προαιρετικά.Βάζουμε το λάδι  σε βαθύ τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε με ένα κουτάλι της σούπας αρκετή ποσότητα από τον χυλό μας και τηγανίζουμε τους κεφτέδες από τις δύο πλευρές. Τους βγάζουμε  σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι, τους τοποθετούμε σε πιατέλα και είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο