Μουστοκούλουρα

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
  • Κονιάκ 1/2 ποτήρι
  • Πετιμέζι 1/2 φλυτζάνι
  • Ζάχαρη 80 γρ
  • Μέλι 100 γρ
  • Βούτυρο 60 γρ
  • Αμμωνία 20 γρ
  • Νερό 1 ποτήρι
  • Αλάτι ελάχιστο
  • Κανέλα λίγο
  • Γαρύφαλλα σε σκόνη λίγο

Οδηγίες

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το νερό με την αμμωνία και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε καλά να έχουμε μια σφιχτή ζύμη .Την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά λίγο- λίγο πλάθουμε τα κουλούρια μας σε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 – 25 λεπτά .

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο