Μους σοκολάτα

Υλικά

  • Κουβερτούρα 150 γρ
  • Ζάχαρη 30 γρ
  • Αυγά 3 (χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους)
  • Βούτυρο 100 γρ
  • Βανίλια 1

Οδηγίες

Σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και αφού λιώσει καλά, βάζουμε και τους κρόκους έναν έναν. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την βανίλια. Σε ένα άλλο μπολ γυάλινο χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν, προσθέτουμε λίγη λίγη τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού ή κολονάτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο