Μους λευκής σοκολάτας με φράουλες

Υλικά

  • Λευκή σοκολάτα 500 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 700 γρ
  • Γάλα 12 κουταλιές σούπας (ζεστό)
  • Φύλλα ζελατίνης 3
  • Φράουλες 1/2 κιλό

Οδηγίες

Πλένουμε τις φράουλες, τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τις κόβουμε σε κομματάκια.Λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί την σοκολάτα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό και αφήνουμε για 2 λεπτά. Ζεσταίνουμε το γάλα και αραιώνουμε τα φύλλα ζελατίνης. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε την ζελατίνη στην λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.Προσθέτουμε την σαντιγί σιγά σιγά  και με μία σπάτουλα ανακατεύουμε αργά. Προσθέτουμε τα κομματάκια από τις φράουλες. Αδειάζουμε την μους σε ποτήρια ή σε μικρά μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες. Αν θέλουμε μπορούμε να τοποθετήσουμε και πάνω από την μους φράουλες για ντεκόρ.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο