Μαρμελάδα λεμόνι

Υλικά

  • Λεμόνια 2 κιλά (έντονα κίτρινα)
  • Ζάχαρη 2 κιλά
  • Νερό 3 φλυτζάνια

Οδηγίες

Πλένουμε τα λεμόνια πολύ καλά . Ξύνουμε με τον λεπτό τρίφτη την κίτρινη φλούδα των λεμονιών. Τα στύβουμε για να φύγουν οι  χυμοί τους. Κόβουμε τις φλούδες τους σε μικρά κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη και τις φλούδες και τα αφήνουμε μιάμιση ώρα . Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Μόλις κρυώσει πολύ καλά την αδειάζουμε σε γυάλινα βαζάκια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο