Μανιταρόσουπα

Υλικά

  • Μανιτάρια 8 λευκά στρογγυλά
  • Κρεμμύδια 2
  • Βούτυρο 125 γρ
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 γεμάτες κουταλιές σούπας
  • Κύβος κρεατικών 1
  • Γάλα 1/2 ποτήρι
  • Νερό 4 ποτήρια
  • Κρέμα γάλακτος 160 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια & τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι. Σε άλλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία , βάζουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει χρυσό χρώμα (προσοχή να μην σβολιάσει, θέλει γρήγορες κινήσεις στο ανακάτεμα πάντα σε χαμηλή φωτιά). Μετά βάζουμε το γάλα , το νερό & τον κύβο κρεατικών. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια με τα κρεμμύδια. Μόλις πάρει μία βράση βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσει λίγο ώστε να δέσουν τα υλικά και είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο