Κρέμα σοκολάτα

Υλικά

  • Άνθος αραβοσίτου 2 φακελάκια σοκολάτα Γιώτης (όχι της στιγμής)
  • Γάλα 1 λίτρο
  • Κακάο 6 - 8 κουταλιές σούπας
  • Ζάχαρη 2 ποτήρια
  • Νερό 1 ποτήρι
  • Βανίλια 1 (αν θέλουμε)

Οδηγίες

Σε μια  κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , την ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και το άνθος αραβοσίτου , το λιώνουμε καλά και το συμπληρώνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει . Γεμίζουμε  μπολάκια με το μείγμα που φτιάξαμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο. (Αν θέλουμε τα γαρνίρουμε  με φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ή ινδική καρύδα τριμμένη)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο