Κουλούρια πιπεράτα

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
  • Κασσέρι 200 γρ τριμμένο
  • Βούτυρο 250 γρ
  • Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Αυγό 1 τεμ χωριστά το ασπράδι από τον κρόκο
  • Πιπέρι κόκκινο 1/2 κουταλάκι γλυκού

Οδηγίες

Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι,το λιωμένο βούτυρο,το αλάτι,το πιπέρι, το ασπράδι του αυγού (τον κρόκο τον κρατάμε για να τα αλείψουμε στο τέλος) και τα 150 γρ κασσέρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας μαζί καλά και αφήνουμε την ζύμη  στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στην συνέχεια πλάθουμε την ζύμη μας σε στενόμακρα κουλούρια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο αυγού διαλυμένο με λίγο νερό. Από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο τριμμένο κασσέρι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα τον φούρνο μας)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο