Κουλουράκια με τυρί και σουσάμι

Υλικά

  • Φαρίνα 500 γρ.
  • Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Φρουτοποτό με πορτοκάλι , μήλο και βερύκοκο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Μίξη τυριών 1 φλυτζάνι του τσαγιού (κεφαλοτύρι, γραβιέρα και φέτα τριμμένα)
  • Αλάτι μια πρέζα
  • Σουσάμι για πασπάλισμα 3 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, τον χυμό , τα τυριά , το αλάτι και το αλεύρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι παραπάνω γιατί θέλουμε η ζύμη να πλάθετε εύκολα στο χέρι και να μην μας κολλάει. Λαδώνουμε  τα χέρια μας και πλάθουμε την ζύμη μας σε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κουλουράκια μας. Πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ανάλογα με τον φούρνο μας για 15 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο