Κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα

Υλικά

  • Κοτόπουλο φιλέτο 700 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 330 ml
  • Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
  • Γραβιέρα 50 γρ τριμμένη
  • Αλάτι - πιπέρι- πάπρικα

Οδηγίες

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το βράζουμε σε λίγο νερό μόνο για 5 λεπτά για να είναι ζουμερό. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο, το σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε την πάπρικα,το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

* Συνοδεύεται ωραία με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο