Κολιοί τηγανητοί

Υλικά

  • Κολιοί 8 τεμ
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τους κολιούς, κόβουμε τα κεφάλια τους , τους χαράζουμε και από τις δυο πλευρές, τους πλένουμε, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, αλευρώνουμε καλά τα ψάρια μας και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές τους. Σερβίρουμε σε πιατέλα, αλατίζουμε ξανά και είναι έτοιμοι (μπορούμε να ρίξουμε και λίγο λεμονάκι από πάνω για όποιον θέλει).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο