Κέικ με μαστίχα

Υλικά

  • Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
  • Φαρίνα 500 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Αυγά 4 τεμ
  • Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι
  • Γάλα 1 ποτήρι
  • Μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι γλυκού κοπανισμένη

Οδηγίες

Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο , το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα όλα τα υλικά μας . Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά μας και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για κέικ. Ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 – 50 λεπτά. Όταν τρυπήσουμε με το μαχαίρι μας να μην αφήσει υλικό πάνω στην λεπίδα (μόνο υδρατμούς) και είναι έτοιμο. Το βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το βγάζουμε από την φόρμα και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο