Κέικ με ανανά

Υλικά

  • Καστανή ζάχαρη 1/2 ποτήρι
  • Ανανάς 1 κουτί
  • Αυγά 3 τεμ
  • Ζάχαρη 1 ποτήρι
  • Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτήρια
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Βανίλια 1 τεμ
  • Γιαούρτι 1/2 ποτήρι
  • Χυμός ανανά 1/2 ποτήρι

Οδηγίες

Βουτυρώνουμε το τσέρκι μας  και πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη παντού.Στρώνουμε τις φέτες του ανανά στην βάση. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη καλά , προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα μας πάνω στις φέτες του ανανά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τρυπάμε με ένα μαχαίρι κι αν η λεπίδα βγει καθαρή μόνο με υδρατμούς είναι έτοιμο. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά για να μην μας διαλυθεί, το γυρίζουμε ανάποδα πάνω σε μια σχάρα ή πιατέλα , βγάζουμε προσεκτικά το στεφάνι του τσέρκι και αν θέλουμε διακοσμούμε με κόκκινα κεράσια ανάμεσα στις φέτες ανανά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο