Κάστανο κομπόστα

Υλικά

  • Κάστανα 700 γρ
  • Νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού
  • Ζάχαρη 1 φλυτζάνι τσαγιού
  • Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ
  • Γαρύφαλλα 2 - 3 τεμ
  • Βανίλια 1/2 κουταλάκι γλυκού

Οδηγίες

Πλένουμε τα κάστανα, τα χαράζουμε λίγο με ένα μαχαίρι και τα βράζουμε σε κατσαρόλα για 5 λεπτά μέσα σε νερό για να τα καθαρίσουμε εύκολα. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε βγάζοντας όλη την φλούδα τους.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα 2 φλυτζάνια νερό, τα κάστανα καθαρισμένα,την ζάχαρη, την κανέλα,τα γαρύφαλλα και την βανίλια,τα σκεπάζουμε και τα βράζουμε για περίπου 30 λεπτά σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν λίγο (προσοχή να μην μας λιώσουν). Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο