Ζύμη κουρού

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό
  • Ελαιόλαδο 1 μεγάλο ποτήρι
  • Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού
  • Νερό

Οδηγίες

Σε ένα  μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,το λάδι, το αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να υγρανθεί όλο το αλεύρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη σφιχτή. Χωρίζουμε την ζύμη ανάλογα με αυτό που επιθυμούμε να φτιάξουμε. (Πίτσα,τυροπιτάκια,κρεατοπιτάκια.κτλ.)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο