Ζαμπονοτυρόπιτα

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 πακέτο (περιέχει 2 φύλλα)
  • Γραβιέρα 250 γρ
  • Κασσέρι 250 γρ
  • Γκούντα 250 γρ
  • Ζαμπόν 250 γρ ψιλοκομμένο
  • Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας
  • Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Πιπέρι
  • Αυγό 1
  • Σουσάμι

Οδηγίες

Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε την κέτσαπ , από πάνω την ρίγανη και λίγο πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση (τυριά & ζαμπόν). Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια, με ένα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το χτυπήσαμε λίγο σε ένα μπολάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά .

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο