Ελιοψωμάκια

Υλικά

  • Φαρίνα 500 γρ
  • Γιαούρτι 1 κεσεδάκι
  • Ηλιέλαιο 1 γεμάτο κεσεδάκι από το γιαούρτι
  • Αυγά 2
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ελιές ροδέλες 1 φλυτζάνι τσαγιού

Οδηγίες

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός  από το αλεύρι και τις ελιές και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Στο τέλος προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς. Πλάθουμε σαν κεφτεδάκια μετρίου μεγέθους και τα αραδιάζουμε στην λαμαρίνα στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.Ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς  για περίπου 20-30  λεπτά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο