Γλώσσες πανέ

Υλικά

  • Γλώσσες φιλέτο 8 -10 κομμάτια φρέσκες ή κατεψυγμένες
  • Καλαμποκάλευρο 2 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Καλαμποκέλαιο 3 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε εάν είναι κατεψυγμένες τις γλώσσες, τις πλένουμε, τις βάζουμε να στραγγίξουν και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις τηγανίσουμε. Βάζουμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι να κάψει, βγάζουμε τις γλώσσες από το ψυγείο και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές τους με το καλαμποκάλευρο και τις βάζουμε στο τηγάνι να τηγανιστούν για 5-8 λεπτά και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι. Σερβίρονται ζεστές και κρύες με συνοδεία σκορδαλιάς ή σαλάτας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο