Γαλακτερό

Υλικά

  • Γάλα 1 1/2 λίτρο
  • Ζάχαρη 50 γρ
  • Κορν φλαουρ 130 γρ
  • Ροδόνερο 2 κουταλιές της σούπας για ράντισμα
  • Άχνη ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας για πασπάλισμα
  • Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα με την ζάχαρη, το corn flour που το έχουμε διαλύσει σε 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό και το προσθέτουμε στο γάλα πριν αρχίσει να βράζει, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει κρέμα. Όταν η κρέμα είναι έτοιμη την ρίχνουμε σε ένα ρηχό ταψάκι και την αφήνουμε να κρυώσει, την ραντίζουμε με το ροδόνερο και την πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη (αν θέλουμε και με λίγη κανέλα).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο