Βινεγκρέτ λεμόνι

Υλικά

  • Λεμόνι 2 μόνο τον χυμό τους
  • Αλάτι
  • Ζάχαρη μισό κουταλάκι του γλυκού
  • Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Ελαιόλαδο 300 γρ
  • Νερό 3 κουταλάκια γλυκού

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και ξεκινάμε να το δουλεύουμε, μέχρι να ανακατευούν καλά. Σιγά – σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας μέχρι να ομοιογενοποιηθεί τελείως. Μπορούμε να αραιώσουμε με λίγο νεράκι αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ σάλτσα μας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο