Υλικά
- Λεμόνι 2 μόνο τον χυμό τους
- Αλάτι
- Ζάχαρη μισό κουταλάκι του γλυκού
- Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ελαιόλαδο 300 γρ
- Νερό 3 κουταλάκια γλυκού
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και ξεκινάμε να το δουλεύουμε, μέχρι να ανακατευούν καλά. Σιγά – σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας μέχρι να ομοιογενοποιηθεί τελείως. Μπορούμε να αραιώσουμε με λίγο νεράκι αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ σάλτσα μας.