Αχλάδι κομπόστα

Υλικά

  • Αχλάδια 5
  • Νερό 600 γρ
  • Ζάχαρη 400 γρ
  • Γαρύφαλλα 2 - 3

Οδηγίες

Κόβουμε στο κέντρο τα αχλάδια , αφαιρούμε τους σπόρους, τα καθαρίζουμε , τα πλένουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Συμπληρώνουμε και το νερό και τα βράζουμε για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Μετά συμπληρώνουμε την ζάχαρη  και τα βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη. Είναι έτοιμο και σερβίρεται κρύο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο