Αυγά μάτια σε σφολιάτα

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε 6 τετράγωνα
  • Αυγά 6 τεμ
  • Μπέικον 6 φέτες ψιλοκομμένες
  • Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Λαδόκολλα

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και σε κάθε κομμάτι βάζουμε τριμμένο τυρί, από ένα αυγό και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον. Σηκώνουμε λίγο τα τοιχώματα της σφολιάτας γύρω-γύρω, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά και τα απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο