Αυγά γεμιστά

Υλικά

  • Αυγά 5 βρασμένα
  • Αντζούγες 3 φιλετάκια
  • Τόνος νερού 1 μικρή κονσέρβα
  • Πιπεριά πράσινη 1 για στολισμό σε λωρίδες
  • Ντομάτα 1 για στολισμό κομμένη σε φέτες
  • Μαρούλι λίγο για στολισμό
  • Μαγιονέζα 3 κουταλιές σούπας κοφτές
  • Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Πιπέρι λίγο

Οδηγίες

Βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους , τον τόνο, τα φιλετάκια αντζούγιας , προσθέτουμε την μαγιονέζα , την μουστάρδα, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν λείο σαν αλοιφή. Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια αυγού. Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε. Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτας και λωρίδες πιπεριάς.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο